DE JONGENS

Onze instrumentalisten bestaan uit vier hele leuke jongens, met allemaal hun eigen expertise. Op deze pagina leer je ze iets beter kennen.

de jongens en Anniek de jongens Neal Nieuwenkamp

Neal (1994) is onze toetsenist. In 2019 studeerde hij af van het ArtEZ conservatorium in Zwolle, lichting jazz & pop. Neal heeft een grote voorliefde voor R&B en jazz. Hij is betrokken bij het songwriting proces, zingt tweede stemmen en maakt vooral heel veel flauwe (maar leuke!) grappen tijdens de repetities. 

de jongens Anniek de jongens Wisse de Rijk

Wisse (1992) is de jongen die de prachtige cello bespeelt. In 2019 studeerde hij af van het ArtEZ conservatorium in Zwolle, lichting klassieke muziek. Wisse’s interesses zijn ontzettend breed waardoor hij niet alleen in orkesten en klassieke formaties speelt, maar zich ook met veel overgave en plezier in onze band heeft gestort.

de jongens en Anniek de jongens Stef Bulten

Stef (1993) heeft de (contra)bas in handen. In 2016 studeerde hij af aan Saxxion Deventer als psycholoog. Daarnaast maakt hij al jaren muziek in verschillende toffe formaties. Stef maakt fantastische foto’s, is de rustige kracht in de band en woont in de (volgens hem) mooiste stad van Nederland: Nijmegen.

Jeroen (1994) speelt de drums, cajon en andere percussie instrumenten. In 2018 studeerde hij af van het ArtEZ conservatorium in Zwolle, lichting jazz & pop. Jeroen is gek op zijn Saab-auto, zijn kat Bagheera en vormt samen met Neal het duo dat aan het hoofd staat van alle woordgrappen.

De jongens doen het niet alleen! Lees hier meer.