ANNIEK

Wij hebben één vrouw in onze band. Hier lees je meer over haar.

de jongens en Anniek Anniek Omvlee

Anniek (1995) is zangeres en frontvrouw van de jongens & Anniek. in 2018 studeerde zij af van het ArtEZ conservatorium in Arnhem, lichting jazz & pop. Tijdens haar conservatorium tijd had ze jarenlang geen idee in welke muziekwereld zij zichzelf moest plaatsen: ze hield van jazzy songs, nederlandstalige poëtische liedjes, franse zomerse nummers en dramatische ballades. Tot het kwartje viel: als ze dit allemaal combineerde zou er kleinkunst kunnen ontstaan. Niet meer dan logisch na, als kind, jarenlang theater gespeeld te hebben. 

Naast de jongens & Anniek geeft zij met veel plezier les als zangdocente en bandcoach, woont ze in haar geliefde Zwolle en is ze dol op haar twee huiskonijnen Milka & Amy.

 

 

 

Anniek doet het niet alleen! Lees hier meer. 

 

 

 

De diepere laag en schoonheid van muziek kan in vele vormen tevoorschijn komen. Melodie kan je raken, het geluid van een instrument kan je oren binnenstromen en woorden kunnen je een spiegel voorhouden. Voor ons is muziek zonder verhaal geen muziek. We vertellen je graag hoe onze band is ontstaan en waar onze visie vandaan komt. 

de jongens en Anniek kleinkunst